luni, 20 aprilie 2009

Vai de noi,Romanie!

Treptat,odata cu acomodarea in primavara,zilele au prins special parca,aripi,iar,dupa sarbatorile Pascale umbrite de anumite fapte,Iata ca scoala bate din nou la usa!
Zic umbrite din motive lumesti,banale,generale!OK!Am fost asa de enervat ca e Steaua pe 7,Bayern a patit ce a patit,si faptul ca "Jiji is free" incat m-am simtit indatorat sa o fac si,deh,mi-am omorat o bunica!
Nu vreau sa aduc vorba despre cioban ca mi se face sila de toata povestea.Insa totul mi se pare penibil in mass-media.

OTV este cosul de gunoi al bunului simt,unde morala si-a pierdut valoarea,unde Dan Senzationescu inventeaza victime (da,Elodia este o inventie!),unde homosexualii sunt sprijiniti si li se face reclaa,filmul porno pare ceva nu doar normal ci moral si bun pentru toate varstele,unde Anatolie Ciumac pare ca gasete locul perfect de unde Senzationescu sa difuzeze-tomberonul-(o regizare de prost gust).Intr-un interviu luat de Hrubaru acestui Dan Diaconescu,cel din urma a promis 0TV-izarea Romaniei!
Pare ceva penibil si imposibil.
Surpriza!
Pentru ca din negura se naste Acces Din Rect la Antena1.Aici gasesti fenomene incredibile,de la scroafe epileptice ca Nichita la experimente gresite cum este Fernano de la Caransebes.
Gata,terminam cu mass-media.Un alt subiect care poate defini termenul de Romania-patrie muma este tuningul pe Dacii.Frate,tunning de calitate nu se face pe Loganul din spatele casei cu bidineaua cu ranga si cu un spoiler de Cielo.
Asa mai vezi prin oras,cand se aduna pe la apus de soare,care mai de care care sa mi-l omoare pe simtul estetic!

Intr-un final,un intarziat Paste Fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu